• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Ülker Kadınlar Matinesi kampanyası


Anneler, kardeşler, teyzeler, halalar… Mutlu anlarınıza bir yenisi daha eklemeye hazır mısınız? O halde tüm işlerinizi bir kenara bırakın. Çünkü, 16 Ocak Çarşamba günü doyasıya eğlenmek için hep birlikte Ülker Kadınlar Matinesi’ne gidiyoruz…

16 Ocak Çarşamba günü Ülker Sports Arena’da düzenlecek olan Kadınlar Matinesi’nde Türkiye’nin en ünlü sanatçılarıyla doyasıya eğlenecek, birbirinden güzel sürprizlerle eğlenceye tam anlamıyla doyacaksınız! Nükhet Duru ve Sibel Can şarkılarıyla sizi coştururken, Mehmet Ali Erbil ve Harem Ritm Grubu benzersiz sahne şovlarıyla sizlere unutulmaz dakikalar yaşatacak. Üstelik
matinede eğlence gün boyu hiç bitmeyecek. Dilerseniz tüm Ülker ürünlerini bir arada bulabileceğiniz tadım aktivitelerine katılabilecek, dilerseniz de birbirinden eğlenceli etkinliklerle katılabileceksiniz!

7’den 70’e tüm kadınlarımızı 16 Ocak’ta Ülker Sports Arena’da Kadınlar Matinesi’ne bekliyoruz…

Nasıl Katılacaksınız?
15 TL’lik Ülker alışverişi yaparak anında 2 adet bilet kazanabilirsiniz!

Program
10.30 - 13.00 – Ülker’den Açılış Sürprizleri
13.00 – 15.30 – Kadınlar Matinesi
Bilgi İçin: 0212 567 15 67

Kampanyada geçerli olan markalar




Nerelerden Alışveriş Yapabilirim?
4 Ocak’ta anlaşmalı noktaların listesini burada bulabilirsiniz!

YASAL METİN

16 Ocak 2013 tarihinde Ülker Sports Arena’da Sibel Can, Nükhet Duru, Mehmet Ali Erbil ve Harem Ritim Grubu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan Ülker Kadınlar Matinesi Konseri’ne 2 (iki) kişilik davetiye almak için -aşağıda belirtilen katılım şartlarına uymak suretiyle- ÜLKER ürünlerinden toplamda ve tek seferde en az 15 TL’lik alışveriş yapmanız gereklidir. Ülker Kadınlar Matinesi Konseri’ne konser konsepti gereğince yalnızca bayanlar ve 6 yaşından büyük kız çocuklar ile 6 - 12 yaş aralığındaki erkek çocuklar kabul edilecektir. 6 yaşından küçük çocuklar ise etkinliğe alınmamakla birlikte 6 yaşından büyük çocuklar da davetiyeye tabidir.

Organizasyon kapsamındaki ürünler: ÜLKER BİSKÜVİ, ÜLKER KEK, ÜLKER ÇİKOLATA, İÇİM, ALPELLA, ÜLKER HERO BABY, ÜLKER KELLOGS, OBAÇAY, ÇAMLICA, COLA TURKA, CAFE CROWN, SAKA SU, SUPERFRESH, BİZİM MUTFAK, ÜLKER DUCROS, ONEO, YUPO, KREMİNİ̇, BİZİM YAĞ, BİZİM, SMARTT, GRANINI, DANKEK ve DOLCİA çeşitleridir.

Ülker Kadınlar Matinesi davetiyeleri anlaşmalı market ve satış noktalarında 15 -16 Aralık, 22 - 23 Aralık, 29 - 30 Aralık, 05 - 06 Ocak, 12 - 13 Ocak tarihlerinde kurulacak standlardan belirtilen ÜLKER ürünlerinin yer aldığı ve tek seferde yapılmış en az 15 TL’lik fiş karşılığında temin edilebilecektir. Birden fazla fişin birleştirilmesi suretiyle toplamda 15 TL’lik fiş elde edilmesi mümkün değildir. Anlaşmalı market ve satış noktalarının detaylı bilgisine www.ulker.com.tr adresinden ulaşılabilir. Organizasyonun, düzenlenecek olan Ülker Kadınlar Matinesi Konseri’nin tarihi, yeri ve/veya saatinde değişiklik yapma ve organizasyonu iptal etme hakkı saklıdır. Davetiye hiçbir suretle nakde çevrilemez. Konser esnasında, konsere katılım için yapılacak seyahatlerde tüm maddi, manevi, cismani sorumluluk ve her türlü risk tamamen katılımcıya aittir.

ORGANİZASYON İÇİN AYRILAN DAVETİYE SAYISI SINIRLIDIR ve YERLER NUMARASIZDIR.

Ülker Kadınlar Matinesi Konseri için organizasyon kapsamında dağıtılacak olan davetiyeler numaralı değildir. Davetiye sahipleri Ülker Sports Arena’da tüm davetiye sahipleri için ayrılan alanlarda tercih ettikleri müsait yerlere oturabileceklerdir. Konser saati 13.00, kapı açılış saati ise 10.30’dur. Konser alanında yer alan ses düzeninden ötürü oluşabilecek zararlardan organizasyon sorumlu değildir. Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. alınmayacaktır. 


0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs