• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Pepsi Kapak Şifreleri 2013



Pepsi Yaşatır Seni Kampanyası 2013, 1 Güne 1 Kapak yeter yeni Pepsi kampanyasına 450 ml, 1 litre, 1,5 litre, 2 litre, 2,5 litre ve 3 litrelik Pepsi kapaklarının altından çıkan şifreyi 5757‘ye göndererek katılabilirsiniz.
Başarılı şifre gönderimleri Avea, Turkcell ve Vodafone abonelerine şebeke içinde kullanılmak üzere 100 dakikalık konuşma süresi, 100 SMS ve 100 MB internet kazanırsınız. 5757′ye gönderilen her mesaj 80 Kuruş olarak ücretlendirilir.
Kampanya detayları:

  • Şifre gönderdikten sonra hemen konuşmaya başlamayınız. Ücretsiz haklarınız hattınıza tanımlanınca size bilgilendirme mesajı gönderilecek. Bu mesaj geldikten sonra hediyelerinizi kullanabilirsiniz.
  • 1 hat aynı gün içerisinde yalnızca bir kez hediye kazanabilir. Gün içerisinde yapacağınız 2. şifre gönderiminde hediye kazanmazsınız.
  • Turkell faturasız kurumsal hat aboneleri ile Genç tarifedeki aboneler sadece 100 SMS ve 100 MB kotalı internet kazanırlar.
  • Kazanılan haklar sadece Avea’dan Avea’ya, Vodafone’dan Vodafone’a ve Turkcell’den Turkcell’e yapılan görüşmelerde ve mesajlaşmalarda kullanılır.
Kalan hak sorgulama
Turkcell aboneleri *123*16#‘yı arayarak kalan konuşma sürelerini, *123*50#‘yi arayarak kalan SMS haklarını, *123*23#‘yi arayarak kalan internet haklarını öğrenebilirler. Vodafone aboneleri ise *123#12#‘yi arayarak kalan konuşma sürelerini öğrenebilirler. Diğer bilgileri öğrenemezler. Avea aboneleri için ise böyle bir sorgulama yapılamamaktadır.
Uyarı: Pepsi kampanyasında sadece hediye dakika, SMS ve internet hakkı verilmektedir. Pepsi kampanyası para kazandırmamaktadır. Kötü niyetli kişiler tarafından cep telefonunuza gönderilen Para Kazandınız mesajları gerçek değildir.

4 yorum:

ALIN HAYRINI GÖRÜN TEŞEKKÜRÜ ESİRGEMEYİN!
R96JRPPJ
R47KB737
R7B5H922
RLLE49P6
R9U35R63
RV2TAEN4
RMJZY6BH
GT4YS98C
K46V35ZK
YN35B493
GT8YKA9Y
G8V48RUR
KL4GSDEL
G2KEDPGK
GARHU2YC
GZLBKUAY
E6NLMFZL
E4ZVZAC5
BU BİRAZ KOMİK Y3RM7SSK

pepsi şifresi__TKK6E9LN
Pepsi şifresi__FF2UR4BY

Cola şifresi__FAT53FXY
Cola şifresi__

hepsi kulanılmış yaa yokmu yenisii :)

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs