• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Bim 13 Şubat 2015 Aktüel Ürünleri



Bim’e 13 Şubat ta gelecek ürünler. Bim Aktüel 13 – 20 Şubat 2015 Ürünler Kataloğu ve bime 13 şubatta gelecek ürünler ve ürün fiyatları katalogu.

Bim marketlerin son zamanlarda hem ürün sayısı olarak hem de öne çıkan ürünler olarak diğer marketlerin atüel ürün yelpazesinin gerisinde kaldığını söylemiştik. Uzun süren sessizliğin ardından geçen hafta yani şubat ayının ilk aktüel ürünler kataloğunda exper tablet ve homemaxx buhar kazanlı ütü gibi dikkat çeken ürünlerle adeta yeniden geri dönmüştü. Biz de bu ışıkla bim 13 şubat aktüel ürünler kataloğunu daha bir merakla beklemeye başlamıştık ki yine çok memnun olmadığımızı söylersek yalan olmaz.

Bim 13-20 şubat aktüel ürünlerinin ayrıntılı kataloğunu bim insertte aşağıda bulabilirsiniz. Ürünlerin ve fiyatlarının yer aldığı bim 13 şubat broşürü 20 şubat tarihine kadar geçerli olacak.

BİM 13 Şubat 2015 Aktüel Ürünler broşürü, 13 şubat 2015 tarihinde bime gelecek aktüel fırsat ürünleri katalogu, ürün görselleri, 13 şubat bim fırsat ürünleri katalogu burada…

Bim aktüel ürünler kataloğunda bu hafta pek çok ürün sizlerle. Bim 13 şubat 2015 aktüel ürünler kataloğu ve tüm detaylarının yer aldığı bu konumuzu buradan görebilir ve inceleyebilirsiniz.

Değerli marketbrosurleri.com okurları Bim 13 şubat 2015 aktüel ürünler kataloğu pek çok yararlı ürünü sizler için uygun fiyata sunuyor. Bim yine 13 şubat kataloğunda genel olarak ihtiyaçlara yönelik ürünlerle karşımıza geliyor. Ağırlıklı olarak kişisel bakım ve mutfak ürünleri gibi bir çok araç gereci bu kataloglarda bulabilirsiniz.


Bim 13 şubat 2015 aktüel ürünler listesi ve fiyatları:



Casio Bay saat – 65 TL


Casio Bayan saat – 59 TL


Kütahya porselen 24 parça porselen yemek takımı – 52,50 TL


Kütahya 12 parça porselen fincan takımı – 19,90 TL


Çift Desenli çift kişilik nevresim takımı – 42,50 TL


Bay bayan bornoz – 24,90 TL


Termal kot tayt bayan – 14,90 TL


Free Love 100ml hediyelik parfüm – 9,95 TL


Elseve şampuan + saç kremi 400ml+400ml – 9,90 TL


At kestanesi Balsamı L’Rosh 200ml – 7,95 TL


Arnice jel krem L’Rosh 75ml – 7,95 TL


Uni göz makyajı temizleme mendili – 5 TL


Ceras Roura Cam kavanoz kokulu mum – 3,95 TL


Powerdent & kids ağız bakım suyu – 3,45 TL


Akat gardi saç spreyi 180ml – 2,95 TL


Bim 13 Şubat 2015 Aktüel Ürünleri







0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs