• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Carrefour cardfinans kampanyası 250 TL alışverişe 25 TL hediye 1 -28 Ağustos



Cardfinans kredi kartı sahipleri Carrefour marketlerden tek çekimde 250 TL ve üzeri alışverişlerinde 25 TL değerinde para puan kazanıyor. Kampanya 1 -28 Ağustos 2015 tarihleri arasında tüm Carrefour mağazalarında finansbank poslarından yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
Harcama öncesi bankanıza kayıtlı telefonunuzdan CARREFOURSA yazıp, 2273’e sms gönderimi zorunludur.
Kampanya Ayrıntıları
*Tütün ve içki alışverişleri kampanyaya dahil değildir.

Fix Card Kampanya Paketine dahil müşteriler, ParaPuan
kampanyasından Fix Card’ları ile SMS gönderimi yapmaksızın faydalanabileceklerdir.
Finansbank ticari kredi kartları, sanal kartlar, banka kartları, kampanya Paketi’ne dahil olmayan Fix Card’lar ile yapılan alışverişler, ParaPuan kullanılarak  yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir. http://www.indirimariyorum.com/
Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 25 TL değerinde ParaPuan kazanabileceklerdir.
Bireysel Ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir.
Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerin iadesinde, yüklenen ParaPuan’lar geri alınacak; ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ParaPuan yüklenen karta TL  borcu olarak yansıtılacaktır.
Kazanılan ParaPuan’lar 10 Eylül 2015’te kampanya katılım teyit mesajında belirtilen karta yüklenecek; kullanılmayan ParaPuanlar 11 Ekim 2015’te geri alınacaktır.
Kazanılan ParaPuanlar, değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır.
Fix Card “Kampanya Paketi”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL’dir ve her ay Fix Card’ınızdan tahsil edilir. Fix Card kampanya paketine dahil olmak ve bilgi için 08502220900’u  arayabilirsiniz.
Üye marka kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

CarrefourSA’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi CarrefourSA’lardan alınabilir. Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs