• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

İnoksan Fırınlarda Ramazan Ayına Özel Cazip Ödeme Koşulları



Mutfaklara kusursuz çözümler getiren İnoksan, hayatı her yönden kolaylaştırmaya devam ediyor. İnoksan fırın ailesi Ramazan Ayı’na özel cazip ödeme koşulları ile sizleri bekliyor. İnoksan Fırın Ailesi’nden size uygun olanı ister leasing ister anlaşmalı kredi kartlarına taksitle almanız mümkün!

Endüstriyel mutfak uzmanı İnoksan, hayata tasarruf katmaya devam ediyor. İnoksan yetkili satıcılarından kampanya süresince; İnoksan Kombi Fırın Ailesi, Gazlı ve Elektrikli Fırınları almak artık çok daha avantajlı. 1 Haziran – 7 Ağustos tarihleri arasında sürecek olan
kampanya kapsamında İnoksan Fırın Ailesi’ni ister leasing ister anlaşmalı kredi kartlarına taksit imkanıyla almak mümkün.

İnoksan ülke çapındaki tüm bayilerinde, kampanya dahilinde İnoksan Fırın Ailesi’nden seçeceğiniz herhangi bir ürünü leasing veya kredi kartına taksit yöntemiyle satışa sunuyor. İşletmenize değer ve tasarruf kazandıracak İnoksan Fırın’ınızı 1 Haziran – 7 Ağustos tarihleri arasında uygun ödeme seçenekleriyle temin edebilirsiniz! Ayrıca İnoksan Kombi Fırın Ailesi’ni daha yakından tanımak için 11 Haziran’da Bursa’da, 14 Haziran’da Çanakkale’de yapılan tanıtım etkinliklerinin üçüncüsü 20 Haziran’da Malatya’da gerçekleşecek.

Dönemsel kampanyaları ile işletmelere büyük kolaylık sağlayan mutfağın lideri İnoksan, Ramazan ayına özel fırın kampanyası ile bütçeyi koruyacak bir adım daha atıyor. İnoksan Genel Müdür Vekili ve Pazarlama Müdürü Esra Altay, “Kazandıran Mutfak” sloganı ile müşterilerine her yönden kolaylık sağladıklarını bildiriyor. “1 Haziran – 7 Ağustos tarihleri arasında İnoksan Kombi Fırın, Gazlı Fırın ve Elektrikli Fırınlarımıza yönelik başlattığımız kampanya çerçevesinde müşterilerimize leasing ve kredi kartına taksitle ödeme kolaylığı sağlıyoruz. İnoksan kalitesine güvenen işletmelerin sayısı oldukça fazla, bizi tercih eden değerli müşterilerimize layık olmak için bu tür satış kampanyaları geliştirerek İnoksan ürünlerinin ulaşılabilirliğini arttırıyoruz. Yaygın satış ve servis ağımız sayesinde Türkiye’nin dört köşesinde faaliyet gösterebiliyor olmamızın da verdiği güç ile mutfakları İnoksan kalitesiyle donatıyoruz”.

Categories:

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs