• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

TTNet İlk 5 Ay İnternet Bizden Kampanyası



Şimdi TTNET'li olmak isteyen herkese ilk 5 ay internet bizden!

31 Ağustos 2013’e kadar hemen başvurun, ihtiyacınıza göre internetinizi seçin, kullanmaya başlayın!


Paket Adı Bağlantı Hızı Aylık Kullanım Kotası Kampanya İndirimli Dönem
(1.-5. Ay)
Kampanya İndirimsiz Dönem
(6.-24. Ay)
NET6 8 Mbps'ye kadar 6 GB TL0 TL33
NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz TL0 TL63

Kampanya Detayı:
  • Kampanya Paket ve Ücretlendirme tablolarında belirtilen TTNET İnternet tarife paketleri için geçerlidir.
  • Kampanyadan bireysel yeni müşteriler 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.
  • Yeni aboneliklerde 36 TL bağlantı ücreti, 6. Aydan itibaren ayda 3 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET internet faturasına yansıtılır.
  • TTNET Yalın İnternet/TTNET Yalın HİPERNET hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerin faturalarına aylık 15 TL; TTNET YALIN FİBERNET hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerin faturalarına aylık 28 TL Yalın İnternet hizmeti erişim ücreti ilk 5 ay ücretsiz dönem de dahil olmak üzere tabloda belirtilen ücretlerden ayrıca yansıtılacaktır.
  • TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır.
  • 24 aylık taahhüt süresi boyunca kampanya başlangıcında seçilen internet paketinin aylık standart tarife ücretinden düşük olmamak kaydıyla kampanyaya dahil paketlere geçiş yapılabilir.
  • Kampanya kapsamında ücretsiz modem verilmeyecek olup kampanyaya dahil ADSL/HİPERNET/Yalın internet paketlerinden yararlanan yeni müşteriler, dilerse taksitle kablosuz modem alabilecektir. Modem taksitleri 6. Aydan itibaren başlayacak olup devam eden 18 ay boyunca ADSL modem için ayda 4 TL, VDSL modem için ayda 8 TL olarak faturanıza yansıtılır.
  • Paket ve kampanyadan doğacak damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere TTNET faturasına yansıtılır.
  • Kota aşımı, ilk 5 ay ücretsiz dönem de dahil olmak üzere, yürürlükteki tarifeye göre ücretlendirilir.
  • Kampanya veya abonelik iptali durumunda, yeni müşteriler için internet aktivasyon tarihinden, iptal tarihine, mevcut müşterileri için kampanya katılım tarihinden, iptal tarihine kadar geçen dönem içindeki tüm indirimlerin toplamı ve varsa bağlantı ücretinin ödenmemiş taksitleri müşteriden alınır. Buna ek olarak ödenen modem (eğer alındıysa) taksitleri modem bedelinden (ADSL Modem:125 TL, VDSL Modem: 200 TL) düşülerek kalan tutar müşteriden alınır.
  • Müşteri, NET paketlerde, internet hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar; ULTRANET paketlerde, internet hattının bulunduğu yerdeki 16 Mbps'ye kadar, TTNET FİBERNET/HİPERNET paketlerinde 20 Mbps’ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir.
  • Tüm NET Paketler için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı paketler için belirtilen adil kullanım noktasını (NET6 ve NET12 için 25 GB, NETLİMİTSİZ için 50 GB, NETLİMİTSİZ Plus için 100 GB) aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 3 Mbps olarak uygulanacaktır. 8LİMİTSİZ paketi için AKN uygulaması bulunmamaktadır. Tüm ULTRANET paketler için de adil kullanım uygulaması geçerlidir. Aylık download (indirme) miktarının ULTRANET5 için 25 GB’yi ve ULTRANET LİMİTSİZ için 50 GB’yi aşması durumunda; download hızı ayın geri kalan günleri için 3 Mbps olarak uygulanacaktır.
  • Tüm HİPERNET ve TTNET FİBERNET paketleri için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı paketler için belirtilen adil kullanım noktasını (HİPERNET6, HİPERNET12, TTNET FİBERNET6, TTNET FİBERNET12 için 25 GB, HİPERNET LİMİTSİZ 20 Mbps’ye kadar için 50 GB, TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 20 Mbps’ye kadar için 75 GB, HİPERNET LİMİTSİZ 35 Mbps’ye kadar için 75 GB, TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 35 Mbps’ye kadar için 100 GB’ı) aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 3 Mbps olarak uygulanacaktır. Adil kullanım kotası uygulanan tüm paketlerde, takip edilen aya girildiğinde, Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde belirtilen adil kullanım kotasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
  • TTNET yürürlükteki tarifelerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılır.

Categories: ,

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs