• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

FreeZone Kaşifi Ol, Özgürce Gez!



* 02.07.2013 – 21.07.2013 tarihleri arasında FreeZone Kaşifleri kampanya koşullarını gerçekleştiren 10 Vodafone FreeZone’luya ve onların 10 Vodafone FreeZone’lu arkadaşına hediye interrail bileti verilecektir.

* Kampanyaya katılmak için pasaport sahibi olmak, Vodafone FreeZone’lu olmak, bireysel faturasız abonelerde ise son 30 günde 10 TL yükleme yapmak gerekmektedir. Kampanyaya katılım koşullarını sağlayan 10 Vodafone FreeZone’lunun önereceği arkadaşlarının da katılım koşullarını sağlaması gerekmektedir.

* Kampanyadan yararlanmak için Vodafone FreeZone Facebook Sayfası'nda bulunan FreeZone Kaşifleri uygulamasına gerekli bilgilerin girilmesi ve

uygulamadaki sorunun yanıtlanması gerekmektedir. Kampanya katılım koşullarını sağlayan Vodafone FreeZone’luya onay kodu SMS ile gönderilecektir. Onay kodunun sistem tarafından onaylanması sonrası kendi bilgileri giren abone, arkadaşının bilgilerini de uygulamaya girmelidir. Önerilen Vodafone FreeZone’lu arkadaşı da katılım koşullarını sağlıyorsa kampanyaya katılımı gerçekleşir.

* Cep Telefonuna gönderilen onay kodlarının geçerlilik süresi 1 dk’dır. 1 dk geçince onay kodu geçersiz olur, tekrar kod gönder butonuna basılarak yeni kod talep edilebilir.

* Katılım süreci 21.07.2013 tarihinde 23:59’da sonlanacaktır. Bu tarihten sonra gelen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

* Vodafone tarafından belirlenen jüri katılım bilgilerini ve katılım için sorulan soruya verilen cevapları inceleyerek hediye bilet kazanacak 10 vodafone FreeZone’luyu belirleyecektir. Sonuçlar 25.07.2013’e kadar açıklanacaktır.

* Kampanya sonucunda seçilen 10 Vodafone FreeZone’lu ve 10 FreeZone’lu arkadaşı toplamda 20 adet, interrail kapsamındaki tüm ülkeler için, 22 gün süreyle sürekli geçerli Interrail Global Pass hediye bileti kazanacaktır. 

* Hediyelerin hak edilebilmesi için pasaport sahibi olunması gerekmektedir.

* Kampanya sonunda hediyelerini kazanan gençler Vodafone tarafından, Vodafone FreeZone internet sitesinde duyurulacaktır.

* Kampanya stoklarla sınırlıdır. 


* Kazanan katılımcıların, iade yapma hakkı yoktur.

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs