• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

1tikla2kazan indirim kuponu



1tıkla2kazan İndirim Kampanyası ile %10 Worldpuan Hediye!
Temizlik ürünlerinden kırtasiye malzemelerine kadar tüketicilere çok geniş bir ürün yelpazesi sunan www.1tikla2kazan.com da Worldcard’a özel %10 Worldpuan kampanyası düzenlendi.
31 Kasım’a kadar tek seferde World kartınızı kullanarak yapacağınız 80 TL ve üzerindeki harcamalarınızda %10 Worldpuan kazanacaksınız. Kazandığınız Worlpuanlar 10 Aralık 2013 tarihine kadar kartınıza yüklenecektir. 19 Aralık 2013’a kadar hakettiğiniz Worlpuanlarınızı kullanmanız gerekmektedir.



Kampanya kapsamında 1 - 30 Kasım 2013 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 80 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak Worldpuan tutarı maksimum 100 TL olacaktır. Kazanılan Worldpuan'lar 10 Aralık 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 19 Aralık 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 20 Aralık 2013 itibari ile geri alınacaktır. Business kartlar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir. Yapı Kredi ve 1tıkla2kazan.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

Kampanya 15.11.2012 - 31.12.2013 tarihleri arasında 1tıkla2kazan.com'da belirtilen ürünler satın alındığında geçerlidir. Kampanya kapsamında belirtilen ürünler satın alındığında Arçelik veya Beko Yetkili Satıcılarından yapılacak notebook ve 106 ekran üstü TV alışverişlerinde geçerli 50 TL değerinde Paropuan hediye edilecektir. Kampanyadan kampanya dönemi boyunca 1 kez faydalanılabilir. Hediye çeki, üyelik ya da sipariş tamamlama ekranında belirteceğiniz Parolu karta Paropuan olarak yüklenecektir. Parolu kartı bulunmayanlara sipariş ile birlikte belirtilen tutarda Paropuan yüklü bir Parolu kart gönderilecektir. Yüklenen Paropuanları kullanabilmeniz için Parolu kartınızın kayıtlandırılması gerekmektedir. Hediye edilecek Paropuanların son kullanım tarihi 31 aralık 2013'dür. Satın alınan ürünün iade edilmesi halinde hediye edilen Paropuanlar geri alınacaktır. www.1tıkla2kazan.com, dilediği anda kampanyaları durdurma ve değiştirme hakkına sahiptir. 

1tikla2kazan hediye çeki, 1tikla2kazan indirim kampanyası, 1tikla2kazan indirim kodu, 1tikla2kazan indirim kuponu, 1tikla2kazan kupon kodu

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs