• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Gamzeli Şişede Mutluluk Galaxy S4 Zoom Kazandırıyor!



Bu kampanya, Yıldız Granini Meyve Suyu San. Ve Tic. A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 09.10.2013 tarihli ve 58259698-255.01.02/3723-9289 sayılı izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir. 
Bu kampanya 21.10.2013 (Saat 00:01) - 21.11.2013 (Saat 23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelinde, Granini ürünlerinin tanıtımının yapıldığı apps.facebook.com/UlkerGranini/ (ücretsiz) adresli Granini Facebook sayfasını beğendikten sonra sayfadaki “gamzeli şişede mutluluk” uygulamasına kendi çektiği en mutlu anına ait istediği bir fotoğrafını yükleyip sayfadaki forma Ad, Soyad, Adres, Doğum Tarihi, E-Mail Adresi ve Telefon bilgilerini girip kayıt yaptırarak katılanlara 1 çekiliş hakkı (kampanyaya katılım farklı fotoğraflar ile günde toplam 5 çekiliş hakkı ile sınırlıdır) verilecektir. Fotoğrafların katılımcının

kendisine ait olması gerekir.
Kampanya sonunda yapılacak çekilişle, 1 kişiye Samsung Galaxy S4 SM-C1010 Zoom Cep Telefonu (hat, kart hariç) ikramiyesi verilecektir.
Çekiliş 11.12.2013 tarihinde saat 12:00’de DenizAjans Danışmanlık ve Promosyon Hizmetleri Ltd. Şti. Toplantı Salonu, Ali Nihat Tarlan Cad. No:54 D:14 Bostancı – Kadıköy / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler, 18.12.2013 tarihinde Star Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden ve aksamalardan, Yıldız Granini Meyve Suyu San. Ve Tic. A.Ş. ve DenizAjans sorumlu tutulamaz.
İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlilerin son başvuru tarihi 02.01.2014 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 17.01.2014 tarihine kadardır. İkramiyelerin teslimi 17.02.2014 tarihine kadar yapılacaktır.
Ayrıca, aynı kampanya kapsamında, kampanya sonunda toplam katılanlar arasından ayrıca yapılacak şirket çekilişiyle; 100 kişiye Granini Soğutucu Çanta ve Granini Hediye Paketi verilecektir. Bir kişiye sunulacak Hediye Paketi ikramyesi; 1 adet Granini Soğutucu Çanta (Granini reklam logolu) ve 4 adet Granini 1 lt. Meyve Suyu ürünü içerir.

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs