• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Patron Mutlu Son İstiyor filmi izle



Bir yapımcı, senaryo yazarından mutlu sonla biten bir romantik komedi filmi yazmasını ister. Patron Mutlu Son İstiyor filmi ise senaryo yazarının, mutlu sonla bitmesi gereken bu senaryonun peşine düşerek konu arayışı ele alınıyor.
Patron Mutlu Son İstiyor Filmi Fragmanı İzle
Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı "Patron Mutlu Son İstiyor" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde Kapadokya'da başladı.Başrollerinde Tolga Çevik , Yılmaz Erdoğan , Erkan Can , Ersin Korkut , Ezgi Mola gibi usta oyuncuların yer aldığı romantik/komedi tadındaki film'in gösterim tarihi ise 1 Ocak 2014 olarak planlandı."Finali illa mutlu son ile biten bir romantik komedi yazmasını" istediği yapımcının bu olay üzerinden gelişen olayları anlatıyor. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı fakat kendi yazdığı bir senaryoda ilk kez
filmin içinde yer almadığı filmin yönetmenliğini Kıvan Baruönü yapmış. Filmin oyuncu kadrosuda oldukça zengin,  Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, Erkan Can ve Ayşenur Yazıcı gibi ünlü isimler yer alıyor. Çekimleri Ürgüp'de yapılan film kabak tarlalarında kurulan bir sette çekilmiş .

ROMANTİK KOMEDİ

Romantik komedi tarzında olacak sinema filminin başrollerini ise 'Komedi Dükkan'ı adlı programıyla büyük beğeni toplayan Tolga Çevik ve başarılı oyuncu Ezgi Mola paylaşacak. Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra çekimlere başlayacak olan Yılmaz Erdoğan, film için 15 bin liraya 1974 model klasik bir otomobil kiraladı. Film 2014'ün Ocak ayında vizyona girecek.

DÜNYANIN GÖZÜ KAPADOKYA'DA


Kapadokya, hazır plato olma özelliğinden dolayı yüzlerce sinema filmi, dizi ve belgesele ev sahipliği yaptı. Son 40 yılda toplam 193 filmin çekildiği Kapadokya, Nicolas Cage'in oynadığı Hayalet Sürücü 2, Nuh'un Gemisi, Kurtlar İmparatorluğu, Paralı Askerler gibi dünyaca ünlü filmlerin setlerini konuk etti.


PATRON MUTLU SON İSTİYOR Filmi Afiş
Tolga Çevik ve Ezgi Mola başrolde



Ezgi Mola instagram hesabından afişi paylaştı:
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online Patron Mutlu Son İstiyor fragmanı izle ,Patron Mutlu Son İstiyor filmi ,Patron Mutlu Son İstiyor  ne zaman gösterime girecek ,Patron Mutlu Son İstiyor ersin korkut ,Patron Mutlu Son İstiyor tolga çevik ,Patron Mutlu Son İstiyor video ,Patron Mutlu Son İstiyor hd izle

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs