• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Danino'dan 10 Kişiye iPad Mini Hediye



Danino paketlerinden çıkan 10 farklı hayvanı tamamlayın. 10 iPad Mini'den birini kazanma şansı yakalayın. Kampanyaya katılmak için, aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Kampanyaya Nasıl Katılırım?

Danino kampanyası, nasıl katılırım görseli.

Danino “Hayvanlar Alemi” Katılım Koşulları

  1. www.facebook.com/DaninoTurkiye Facebook hesabı üzerinden gerçekleştirilecek olan “Danino Hayvanlar Alemi” uygulaması Danone Türkiye tarafından düzenlenmektedir.
  2. Uygulama, 20 Ocak 2014 tarihinde saat 00.01’de başlayıp, 31 Mart 2014 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir.
  3. Uygulamaya katılmak için katılımcıların www.facebook.com/DaninoTurkiye adresli Danino Türkiye Facebook sayfasını beğenmeleri ve uygulama sayfasındaki iletişim formunu eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir.
  4.  “Danino Hayvanlar Alemi” adlı uygulamaya katılan kullanıcılar; iletişim bilgileri formunu eksiksiz olarak doldurarak üye olduklarında, satın aldıkları 6'lı Danino paketlerinden çıkan çıkartmalar ve Danino küplerini kullanarak yaptıkları hayvanların fotoğrafını uygulamaya yükleyerek çekiliş hakkı kazanacaktır.

Çekiliş Hakkı Kazanma Kriteri

Kullanıcılar, satın aldıkları 6'lı Danino paketlerinden çıkan çıkartmalar ve Danino küplerini kullanarak yaptıkları hayvanların fotoğrafını uygulamaya yükleyerek 1 çekiliş hakkı, ayrıca yapacakları 9 farklı hayvan fotoğrafını yükleyenlere ekstra 1 çekiliş daha verilecektir. Kampanyaya katılım 2 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
  1. Kullanıcılar, yukarıda belirlenmiş olan kritere göre kazandıkları çekiliş hakları ile yapılacak çekilişe katılacaklardır. Çekiliş sonucunda 10 kazanana, 10 adet iPad mini 16gb Wi-Fi Tablet Pc verilecektir.
  2. Uygulamaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla uygulamaya katılan kullanıcılara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  3. 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
  4. Ad, soyad, adres, telefon ve e-mail bilgisi eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.
  5. Kazanılan ve/veya ödül başkasına devredilemez ve/veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.
  6. Yarışma dahilinde farklı hesaplar açarak hileli davranışlarda bulunanlarla, sahte olduğu tespit edilen profil sahiplerinin varsa ödül hakları iptal edilecektir. Yarışma sonrasında kişilerin yarışmaya katıldıkları profil ile verdikleri kimlik bilgilerinin uyuşması beklenecektir. Aksi halde kişi sahte profil olarak kabul edilecek ve ödül haklarını kaybedecektir.
  7. Katılımcılar tarafından yazılan yazıların içeriklerinin genel ahlak kurallarına ve hukuka uygunluğundan kendileri sorumludur. Yasal olmayan içeriklerden kaynaklanabilecek maddi ve manevi olumsuzluklardan kullanıcı sorumludur. Danone Türkiye bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Danone Türkiye, katılımcıların uygulamaya verdiği bilgilerini kullanma hakkına sahiptir.
  8. Ödül hakkı kazanan kullanıcılara, üyelik formu aracılığıyla bildirdikleri e-posta adresi ve/veya cep telefonu numarası aracılığıyla ulaşılamadığında sorumluluk kabul edilmeyecektir.
  9. Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, tarifi/fotoğrafı yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.
  10. Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. ve Tic. A.Ş. , Sesli Harfler Reklam Tanıtım ve Yayın Hizm. San. Ve Tic. A.Ş. ve Markera Çekiliş ve Org. Hiz. Tic.Ltd.Şti., çalışanları, kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
  11. Danone Türkiye uygulama boyunca, uygulama sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda ilgili katılımcının önerilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
  12. Danone Türkiye, bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızı, bağlantının kopması, siteye ve site içeriğine erişememe vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluğa sahip değildir.
  13. Kullanıcı, uygulamanın diğer kullanıcılarıyla olan iletişiminden tamamen kendisi sorumludur. Danone Türkiye, bu iletişimlerde yaşanabilen sorun ve anlaşmazlıklardan ve bundan kaynaklanan zarar ve iddialardan sorumlu değildir.
  14.  Kampanya katılımında katılımcı tarafında bildirilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Danone Türkiye sorumlu tutulamaz.
  15. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
  16. Uygulama koşullarını Facebook uygulaması üzerinden takip etmek yarışmacının sorumluluğundadır.

  1. “Danino Hayvanlar Alemi” uygulamasına katılan tüm kullanıcılar, yukarıdaki belirtilen uygulama şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Uygulama şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
  1. " Danino Hayvanlar Alemi " uygulamasına katılanlar yukarıda belirtilmiş olan uygulama şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
  2. Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Danone Türkiye'ye aittir.
  3.  Bu kampanya Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. ve Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 14.01.2014 tarihli ve 58259698-255.01.02/65-423 sayılı izni yürütülmektedir.
  4. Çekiliş 04.04.2014 tarihinde, saat 11.00’da Markera Çekiliş ve Promosyon Hiz. Tic. Ltd. Şti. Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sok. No: 30 D: 1 Şişli/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
  5. Kazanan talihliler 09.04.2014 tarihli Güneş gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. ve Tic. A.Ş. sorumlu tutulamaz.
  6. Asil talihli, ikramiye teslimi için en geç 24.04.2014 tarihine kadar, yedek talihli ise, ikramiye teslimi için en geç 09.05.2014 tarihine kadar kimlikleri ile Markere Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.
  7. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 266 54 04 No’lu Markera Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz. Bu kampanyaya katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs