• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Starbucks Tuvalet Şifreleri



Uluslararası kahve zinciri Starbucks, İstanbul’da Kadıköy, Taksim ve Bebek’teki şubelerinde şifreli tuvalet sistemine geçti. Fişin üzerinde yazan şifreye ancak alışveriş yapılarak ulaşılıyor

Tüketim çılgınlığının geldiği son nokta bu: Tüketmezsen işeyemezsin! Amerikan kaynaklı kahve firması Starbucks, dünyada uzunca bir süredir uygulandığı söylenen “şifreli tuvalet” sistemini güzel ülkemle tanıştırdı. Artık bu kahvehaneye gidip “önce tuvalete gireceğim arkadaş sonra kahvemi yudumlarım” demek yok. İlk önce kahve, sonra şifre, akabinde defihacet!


Starsbucks İletişim ve Sosyal Sorumluluk Müdürü Aslı İnoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yoğunluğun fazla olduğu mağazalarımızda tuvaletleri mağaza müşterilerimizin öncelikli olarak kullanabilmesi için müşteri talebi doğrultusunda uygulamaya başladık. Şifre almadan tuvalet kullanılamıyor. Bunun içinde alışveriş yapmak gerekiyor. ABD’de de müşteri yoğunluğunun fazla olduğu mağazalarda uygulanıyor” demiş. (Milliyet Gazetesi,)

Her müşteri için ayrı şifre verilmiyor. Şubelere özel olarak belirlenen şifre 3-4 ayda bir değiştiriliyor.
Starsbucks İletişim ve Sosyal Sorumluluk Müdürü Aslı İnoğlu Dinçler bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yoğunluğun fazla olduğu mağazalarınızda tuvaletleri mağaza müşterilerimizin öncelikli olarak kullanabilmesi için müşteri talebi doğrultusunda uygulamaya başladık. Şifre almadan tuvalet kullanılamıyor. Bunun içinde alışveriş yapmak gerekiyor. ABD’de de müşteri yoğunluğunun fazla
olduğu mağazalarda uygulanıyor” dedi.
Gerek ABD’nin genelinde gerek Avrupa’nın pek çok başkentinde bu uygulama yok. Yurtdışında şehrin merkezinden uzak birkaç semtinde bu uygulanıyor. Buralarda da genelde kasadan anahtar alınıyor,  “önce alışveriş sonra tuvalet” dayatması yapılmıyor.

Kadıköy’ün şifresi 1907
Kadıköy Çarşı’da başlayan şifre uygulaması sonrası konu bazı internet sitelerinde tartışma konusu oldu. Hatta bir internet sitesinde Kadıköy’un şube müdürünün Fenerbahçeli olduğundan yola çıkılarak şifrenin “1907” olarak belirlendiği yazılıyor.

STARBUCKS TUVALET ŞİFRELERİ (BENDENSİNİZ)

Erenköy (Divan yanı)

1110*

Caddebostan, Bağdat Caddesi, İstanbul


3570*

Taksim, The Marmara / İstanbul


1230*

Kadıköy 

2874 - 1907


Bebek Şifresi: 

2233 


Taksim-Tünel Şifresi: 

1007 


Beşiktaş Şifresi: 


3698

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs