• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Migros Doğuş Çay Volkswagen Golf çekiliş sonuçları



Migros Doğuş Çay Volkswagen Golf çekiliş sonuçları belli oldu. 18.12.2014 – 07.01.2015 tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim San. Tic. A.Ş.’nin tüm ürünlerinden birlikte veya ayrı ayrı tek seferde 15 TL ve katları tutarında (her 15 TL’ye bir çekiliş hakkı) alışveriş yapan müşterilere çekiliş hakkı verildi.

Çekilişle 1 kişi Volkswagen Golf 1.2 TSI BMT 105 PS Midline Plus Man 2015 model Otomobil, 10 kişi Apple iPhone 6 16 GB Cep telefonu (Hat + Kart Hariç), 5 kişi Sony PS4 500 GB Oyun Konsolu, 10 kişi Vestel Smart 42PF7175 42” Led TV, 30 kişi Arçelik K8025 T Lal Serisi Çay Makinesi ikramiyesi kazandı.

Çekiliş sonuçları görmek için tıklayınız – Tam liste

22.01.2015 tarihinde noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen çekilişin kazanan talihlileri 27.01.2015 tarihli Birgün gazetesinden duyuruldu.

Bu kampanya Doğuş Çay ve Gıda Mad. Üretim. Paz. İth. İhr. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 11.12.2014 tarihli ve 52739871 – 255.01.02/3989-9956 sayılı izni ile 18.12.2014 (09:00) – 07.01.2015 (22.00) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
2015 model Volkswagen Golf kazanan kişi:
Talip Demirhan, İstanbul


Sony Playstation 4 500 GB Oyun Konsolu kazanan 5 kişi:
Erdal Aslan, İstanbul
Hüsnü Yerliyurt, Sivas
Mehmet Cemal Polat, Tokat
Muhsin Karayel, İstanbul
Sevinç Gültekin, Elazığ

Apple iPhone 6 kazanan 10 kişi:
Ali Rıza Yüceer, Hatay
Amet Çayıroğlu, Nevşehir
Dilek Çavuşoğlu, İstanbul
Emrah Aydoğdu, Malatya
Fırat Küpeli, Ankara
Hakan Aydın, Afyonkarahisar
Kadri Çakıcı, İstanbul
Mehmet Evren Sagun, İstanbul
Mehmet Yılmaz, Tekirdağ
Yurdagül Dağhan, İzmir


Vestel Smart 42 inç LED TV kazanan 10 kişi:
Cemil Demir, Hatay
Damla Türkmen, Ankara
Ebubekir Çınar, Kırklareli
Erkan Uzun, Muğla
Hediye Özmen, İstanbul
Hülya İmik, Malatya
Metin Bilir, Adıyaman
Nihat Kaya, Aydın
Nuray Bahgedik, Muğla
Songül Ergün, Ankara

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs