• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Magnum Porsche Boxster çekiliş kampanyası



Magnum Porsche Boxster çekiliş kampanyası başladı. İşte merakla beklenen 2015 Magnum Porsche  çekilişinin bütün detayları…  15.05.2015 – 30.08.2015 tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından Magnum ürünlerinden satın aldıklarında, ürün içindeki çubukların üzerinde bulunan katılım şifresini ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile gönderenler veya www.magnum.com.tr (ücretsiz) web sitesinde ya da Magnum iPhone uygulamasında ilgili alana gsm no, ad, soyad, adres ve katılım şifresi bilgilerini girenler kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır.

Çekilişte 2 kişi birer Porsche Boxster 2015 Model Otomobil (Her bir aracın piyasa değeri: 187.000€) kazanacaktır.
Unilever San. Tic. Türkk A.Ş’nce MPİ’nin 11.03.2015 tarihli, 702-1753 sayılı izniyle 15.05 – 30.08.2015 arasında gerçekleştirilmektedir. Çekilişte 2 kişi birer Porsche Boxster 2015 Model Otomobil (Her bir aracın piyasa değeri: 187.000€) kazanacaktır. Talihliler kimlikleri ve şifreli çubukla başvurmalıdır. KDV, ÖTV dışında ikramiyeyle ilgili vergiler, yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Mesajla katılım tüm operatörler için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL’dir. Operatörlerin fiyatta değişiklik hakkı saklıdır. 18 yaşından küçükler katılamaz.
Tıkla şifreni gir, Porsche çekilişine katıl
05.09.2015 tarihinde yapılacak çekilişin kazanan talihlilerini 12.09.2015 Hürriyet Gazetesi’nden ve bu sayfadan (www.kampanyavadisi.com) öğrenebilirsiniz.
KATILIM KOŞULLARI
Bu kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş (Unilever) tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 11.03.2015 tarihli ve 24951361-255.01.02/702-1753 sayılı izni ile 15.05.2015(00:01)-30.08.2015(23:59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından Magnum (Magnum Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Tiramisu, Crème Brulee, Ganache&Chili, Pink, Black ürünlerinin şifreleri için 2 çekiliş hakkı; Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic, Mini Badem, Mini Double, Mini Kisses, Mini 25. Yıl Özel Seri Classic-Ganache&Chili-Badem ve Mini Pink&Black ürünlerinin şifreleri için 1 çekiliş hakkı) ürünlerinden satın aldıklarında, ürün içindeki çubukların üzerinde bulunan katılım şifresini ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile gönderenler veya www.magnum.com.tr (ücretsiz) web sitesinde ya da Magnum iPhone uygulamasında ilgili alana gsm no, ad, soyad, adres ve katılım şifresi bilgilerini girenler kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır. Kısa mesaj, internet ve iPhone uygulaması katılımlarında şifre, ad soyad, adres bilgisi eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kısa mesaj ile Avea, Turkcell, Vodafone operatörlerinin tüm aboneleri katılım yapabilir. Kısa mesaj ile başarılı ya da hatalı tüm katılımlar Avea, Turkcell ve Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir. Operatörlerin katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik hakkı saklıdır. İnternet sitesi ve Magnum iPhone uygulamasından katılımlar ücretsizdir, internete bağlantı ücreti katılımcıya aittir. Gönderilen kısa mesaj, internet ve iPhone uygulaması katılımlarından aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir.
Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte 2 kişi Porsche Boxster 2015 Model Otomobil (Her bir aracın piyasa değeri: 187.000€) ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş, 05.09.2015 tarihinde saat 20.30’da 83.İEF (İzmir Enternasyonel Fuarı) A Blok Yeraltı Otopark Üstü Çim Alan-Kültürpark/İzmir adresinde bulunan konser alanında, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
Kazanan talihliler 12.09.2015 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Asil talihliler, başvuru için en geç 27.09.2015; yedek talihliler ise, en geç 12.10.2015 tarihine kadar kimlikleri ve ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubuğu ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne (U2) başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar sunmazlarsa ikramiyelerini teslim alamazlar. Çubuğun saklanması katılımcıların sorumluluğundadır. İkramiye, çekilişle belirlenen talihlilere başvuru ve devir işlemleri tamamlandıktan sonra taahhüt edildiği şekilde verilecektir. Bu çekilişe Unilever, U2, Narkoz İletişim çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Ayrıntılı bilgi için: www.magnum.com.tr veya 0212 212 40 30. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs