• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

TEB’ten Petrol Ofisi’ne Özel 25 TL İndirim



TEB, araç kullanıcıları için oldukça avantajlı bir kampanya başlattı. Bu TEB kampanyaları ile şimdi Petrol Ofisi’nden 4 defa tek seferde 100 TL veya daha üzeri yakıt alımı yapmış olduğunuzda 25 TL indirim kazanabiliyorsunuz. Sürekli yakıt aldığınızı ve herhangi bir indirimden yararlanmadığınızı düşünecek olursak Petrol Ofisi kampanyalarının sağladığı avantaj, oldukça cazip olacaktır.

Kampanyadan Nasıl Yararlanabilirim?

TEB Bonus kredi kartınız ile, kampanyaya kayıt olduktan sonra Petrol Ofisi istasyonlarında 4 defa tek seferde en az 100 TL’lik
harcama yapmış olduğunuzda 25 TL Bonus veya indirim kazanıyorsunuz. Kampanyanın geçerli olabilmesi için ilk harcamayı yapmadan önce kayıt mesajı göndermek gerekir.

Kampanyaya Nasıl Kayıt Olabilirim?

Kampanyaya kayıt için banka sistemine kayıtlı olan cep telefonundan mesaj göndermek gerekir. Telefonun mesaj bölümüne POAS yazarak 4616’ya gönderdiğinizde kayıt talebiniz alınır. Size gelen onay mesajı ile birlikte ilk harcamayı yapmaya başlayabilirsiniz. Onay mesajından önce yapılan harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya Ne Kadar Sürecek?

1 Mayıs 2015 tarihinde başlayan bu Bonus kampanyaları, 17 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek. Sadece bu tarihler arasında yapılan alışverişler kampanya açısından değerlendirilecektir.

Kampanyada Dikkat Etmem Gereken Bir Şey Var Mı?

Harcamalardan önce kampanyaya kayıt olduktan sonra, Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından Bonus özellikli POS cihazı kullanarak alışveriş yapmanız gerekecektir. Kampanya için yapılan harcamaların tek seferde ve farklı günlerde yapılması gerekmektedir. Aynı gün, birden fazla harcama yapıldığında sadece ilk 100 TL ya da üzeri alışveriş değerlendirilir.

Kampanyadan Kaç Defa Yararlanabilirim?

Müşteri bazlı bu kampanya da her kişi bu kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve bu kredi kartı kampanyası ile en fazla 25 TL indirim ya da Bonus kazanabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs