• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

A101 5 Şubat 2015 Aktüel Ürünler




A101 5 Şubat 2015 tarihindeki aktüel ürünler kataloğumuzun diğer sayfalarında neler varmış bir bakalım.
A101 Aksu Vital Gıda Takviyeleri aktüel ürünler 2. sayfamızın başında yerini almış, gıda takviyeleri son zamanlarda bir çok acıdan tartışma konusu oldu. İşini layıkıyla yapmayan ve insanları aldatmaya yönel firmalar Tarım ve Köy İşleri Bakanlığınca teşhir edildi, bu insanların sağlığını üç kuruş kazanma hırsına bürünmüş, Allah korkusu olmayan iştirak sahipleri umarım gün yüzü görmezler.


Kataloğu yayına vermeden önce bir çok üründe olduğu gibi, firmayı ve ürünleri inceledim böyle hassas bir konuda tüketiciyi yanıltmak bencillikten başka bir şey olmazdı. A101 Marketlerinin Aksuvital firmasını seçmesinin bir amacı mutlaka vardır, şahsen A101 marketlerinin tedarikçi ürün alım koşullarını çok iyi bildiğim için artı bir güvenim mevcut. A101 marketlerinin çok sıkı bir ürün alım kriteri mevcuttur, her ürüne 100 yakın denetleme alım kriteri koyar ve o testlerden geçemeyen firmalar ürünlerini A101 marketlerine koyamaz. 

Aksuvital firması GMP, ISO 22000:2005 ve ISO 9001:2008 Standartlarına göre üretim yapmaktadır, 2014 AB kalite ödülü, 2010 Tüketici ödülü-Altın Adam, 2010 Tüketici Kalite Ödülü, 2009 Uluslar arası altın kalite ödülü, 2009 AB kalite ödülü, ISO 9001 ve HACCP belgeli bir firma, güvenmek için daha ne olmalı bilmiyorum. Her halde boşuna vermemişlerdir bu ödülleri.


A101 AksuVital Doğal Destek Kapsül Çeşitleri








  • AksuVital Omega 3 Balık Yağı Fiyatı: 14,90 tl







  • AksuVital Omega 3-6-9  Softjel Fiyatı: 14.90 tl


Ürün Özellikler

Balık yağı, keten tohumu ve çuha çiçeği yağı içerir.


  • ShiffaHome Kırmızı Ginseng Fiyatı:14.90 tl

Ürün Özellikler

Kırmızı kore ginsengi, ekstrası. Ginseng botanik ismi olan panax Yunanca tam iyileşme anlamına gelen (panacea) kelimesinden türetilmiştir. Dünyanın diğer ülkelerinde de yetiştirilen Ginseng türlerinin ideal iklim ve toprak özelliklerine sahip olan Kore ginsengi kadar etkili olmadı kanıtlanmıştır. zencefil ile yer elmasına benzeyen püsküllü kırmızı renkteki kök, Çin, Japonya ve Kore gibi uzak doğu ülkelerinde yabani olarak bulunsa da yetiştiriciliği yapılan bir bitki olmuştur. Yoğunluk bakımından D vitamini bulundurur.


  • ShiffaHome Ginkgo Biloba Fiyatı:14.90 tl

Ürün Özellikler


Gerçek adı MABET ağacı olan bu ağaç çeşidi günümüzde başka hiç bir ağaç ile akrabalık yaşamayan, bir ağaç türüdür. Dünyada yaşayan en eski ağaç türlerinden bir tanesidir Ginkgo Biloba (mabet ağacı), boyu 50 metreyi bulan ve yaprak döken bir ağaçtır. Doğa şartlarına göre adaptasyonu mükemmel olan bu ağaçlar, doğada oluşan her türlü hastalığa ve böcek istilalarına karşı kendilerini koruya bilen nadir ağaç türlerinden biridir. Bu sayede bu ağaçlar 2500 yıl yaşabilmektedir. Bu ağacı içerisinde 40' a yakın aktif madde izole edilmiş ve çok güçlü antitoksine sahip.





  • Naturel Hekimce Multi Tablet Fiyatı: 14,90 tl



 Ürün Özellikler


 Multi vitamin softjel vitamin ve minerallerin formilasyonundan oluşan gıda takviyesidir.




  •  ShiffaHome Çörek Otu Yağı Yumuşak Jel Kapsülü Fiyatı:14,90 tl


 Ürün Özellikler

Çörek otunun vatanı Türkiye olup günümüzde dünyanın bir çok ülkesine yayılmıştır, çörek oto içerisinde bulunan yağ asitleriyle oldukça zengin bir bitki türüdür. Çörek otu içerisinde 35 sabit yağ 0,5 uçucu yağ içermektedir, ayrıca birden fazla vitaminide ihtiva eder. Bunlardan bazıları bete-karotin (vitamin A), biotin (vitamin H), folasidi, B1, B2, B6 ve C dir. Minerallerden ise magnesiyum, selen, çinko, gibi içeriklerin dışında en önemli türevlerden biri olan thymol içermektedir.



  •  ShiffaHome Propolis Yumuşak Jel Kapsül Fiyatı: 14.90 tl


 Ürün Özellikler

Propolis işci bal arılarının ağaç ve çalılarının yaprak tomurcuğu, gövde yarıkları gibi büyüyerek kendisini yenileyen bitkilerden topladıkları yeşil, sarı ve kahverengi maddedir. Arılar bu maddeleri arka bacaklarındaki polen keselerine doldurarak, koloni içerisinde yuvaların cilalanması ve sterilizasyonun da kullandıkları maddenin içerisinde 180 farklı bileşik bulunmaktadır. Propolisin içerisindeki en önemli bileşen Flavanoid idir.

  • Vitabon Pastil Çeşitleri Fiyatı: 1.90 tl
Ürün Özellikler


Soğuk kış aylarında rahatlatıcı, ferahlatıcı özelliği ile sizi zinde ve dinç tutacaktır.




A101 Arko Nem El ve Vücut Kremi Çeşitleri





 %100 doğal incir ve greyfurt özleri içeren bileşeniyle cildinize canlılık kazandırırken, en kuvvetli anti oksidanlarda sayılan C vitamini ile vücudunuzu besleyecektir




 Zeytin yağının mucizesi vücudunuza zindelik ve parıltı kazandıracaktır. Özünde bulunan mineraller cildiniz yaşlanmaya karşı koruyacaktır.





  • Arko Nem Meyveli Bakım Doğal Yoğurt & Böğürtlen Özlü Krem 150 ml Fiyatı.4,95 tl 
Yoğurt ve böğürtlen özleriyle zenginleştirilmiş özel formülüyle, cildinizin yatışmasına ve rahatlamasına yardımcı olur. dinlendirici kokusuyla günün stresini azaltır ve rahatlık verir, cildinizde 24 saat pamuksu dokunuşlar hissedersiniz.


  • Arko Nem Soft Touch El & Vücut Bakım Kremi 150ml Fiyatı: 4,95 tl  75 ml Fiyatı: 3,95 tl
Gün boyu bütün olumsuz koşullarda vücudunuzun etkilenmesini azaltır ve sağlıklı kalmasını sağlar.




A101 Bebek Ürünleri Çeşitleri ve Fiyatları 











    • Yeni Doğan Çocuk Bezi 44 lü 
    • Mini Çocuk Bezi 54 lü
    • Midi Çocuk Bezi 46 lı
    • Maxi Çocuk Bezi 40 lı
    • Junior Çocuk Bezi 30 lu
Bebeğiniz var ise veya bebek bekliyorsanız bez fiyatları sizin için çok önemli bir başlık, ben kendimden biliyorum. Markası ne olursa olsun Bebek bezi alırken bebeğinizin sağlığını düşünerek alın, bazen bilindik markalarda bile bebeğinizin poposu tahriş olabiliyor. Sürekli olarak marka değiştirmeyin neyle başladıysanız onla devam etmeye çalışın, ayrıca alırken marketler arasında fiyatları mukayese edin en basit taktik fiyat/ adet idir. mesela 15,50 / 44= 0.35 kr bu size adet fiyatını gösterir ve en uygun fiyatı bulmuş olursunuz.
  • Uni Beybi Islak Havlu Fiyatı: 2,75 tl
Islak havlu alır iken dikkat etmeniz gereken bir husustan bahsetmek isterim çok fazla ıslak olan havlulardan kaçının, özellikle bebeğinizin alt temizliğin de kullanacağınız havlunun daha kuru olması tahrişleri önleyecektir. Islak kalması mantar ve tahrişe daha çok sebebiyet vermekte.







  • Pınar Çocuk Devam Sütü 500 ml Fiyatı: 2,40 tl

  • Aptamil Devam Sütü 400 gr 2-3 Fiyatı: 19,95 tl

  • Aptamil Devam Sütü 600 gr 4 Fiyatı: 22,95 tl


Sizlere iyi alışverişler diler, sağlıklı mutlu günler geçirmenizi en içten dileklerimizle sunarız, bizi okuduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederiz.





Güncel kampanyalar,indirimler ve promosyonları yayınlayan sitemiz A101 Marketlerinin aktüel ürünlerini de takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Alttaki bağlantıdan A101 Marketler Zinciri'nin 5 şubat günü satışa sunacağı aktüel ürünlere ulaşabilirsiniz. 


A101 Kampanya Ürünleri




















0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs