• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Generali Sigorta Alfa Romeo Giulietta çekilişi



Alfa Romeo Giulietta kazanma fırsatı Generali’de! 1 dk’da ÜCRETİZ Trafik veya Kasko Sigortası teklifi al, hemen çekilişe katıl!
Generali Sigorta, satın alma zorunluluğu olmadan trafik veya kasko ürünlerinden ücretsiz ve sadece 1 dakikada fiyat teklifi alan tüm araç sahiplerine Alfa Romeo Giulietta kazanma şansı veriyor. Generali’nin 15 Nisan 2015 – 15 Eylül 2015 tarihleri arasında sürecek olan özel kampanyasına katılım 7/24 tüm satış kanallarından mümkün. Başvuru, 7/24 “Sigorta Danışmalığı Hattı “0850 555 55 55”, www.generali.com.tr ve tüm Generali acenteleri, anlaşmalı banka ve broker kanalları üzerinden çok hızlı yapılabilmekte.

Tıkla kampanya sayfasına git çekilişe katıl
Avrupa’nın önde gelen sigorta devi Generali Grubu’ndan aldığı güç, hayatı koruma ve değer katma hedefi ile geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetler ile Generali Sigorta, heyecan veren kampanyalarına devam ediyor. Generali müşterisi olsun olmasın tüm satış kanalları üzerinden sadece 1 dakikalarını ayırıp Trafik veya Kasko Sigortası teklifi alan tüm araç sahiplerine 2015 model Alfa Romeo Giulietta kazanma fırsatı sunuyor. Kampanyaya Generali’nin Türkiye’de ilk kez “prestijli” yol asistans hizmetleri sunan “zorunlu trafik sigortası ürünü Prestij Trafik Sigortası ve herkese uygun fiyat seçeneklerinde sunulan kasko ürünleri Mini Kasko, Mini Kasko Ekstra ve Prestij Kasko’ya başvuru yapan herkes katılabiliyor. 5 ay sürecek olan kampanya, 15 Nisan 2015, Çarşamba günü başlayacak ve 15 Eylül 2015, Salı günü sona erecek. Noter huzurunda yapılacak çekilişin ardından bir kişi 2015 model Alfa Romeo Giuiletta sahibi olacak.
Kampanyaya Katılanlar Generali’nin Kolay Sigortacılık Çözümleri ile Tanışacaklar
Türkiye genelinde sürdürülecek olan kampanyaya, www.generali.com.tr internet adresi üzerinden, Generali Sigorta Danışmanlığı 0850 555 55 55’i arayarak veya anlaşmalı Acente, Broker ve Bankalar, üzerinden ad, soyad, araç plakası, adres bilgilerini vererek trafik veya kasko ürünlerinden biri için teklif alan tüm araç sürücüleri katılabilecek. Bir kişinin, aynı plaka ile 1 kez katılabileceği kampanyaya, 18 yaşından küçükler katılamayacak. Kampanyaya katılım, her bir farklı araç plakası için 1 çekiliş hakkı olmak üzere toplamda 3 çekiliş hakkı ile sınırlı olacak. Aynı plakanın farklı kişilerce tekrarlı girilmesi halinde ilk katılım kabul edilecek.
Bu kampanya Generali Sigorta A.Ş. tarafından MPİ Genel Müdürlüğü’nün 08.04.2015 tarih ve 1026-2438 sayılı izni ile düzenlenmektedir.

30.09.2015 tarihinden noter huzurunda yapılacak çekilişin sonuçlarını 06.10.2015 tarihli Star Gazetesi’nden ve bu sayfadan (www.indirimariyorum.com/a>) öğrenebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs