• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Renault iletişim izni araba çekiliş kampanyası



İzinli iletişim onayı vererek, 1 adet 2015 model Renault Clio, 10 adet iPhone 6 veya 20 adet iPad Mini’den birini kazanma şansını yakalayın!
10.04.2015  – 30.04.2015 tarihleri arasında düzenlenen “İZNİNİZİ İSTİYORUZ” Kampanyası kapsamında; Türkiye genelinde Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş.’ye ait www.izniniziistiyoruz.com adresi üzerinden (ücretsiz) giriş yaparak Renault Mais pazarlama ve tanıtımlarını izledikten sonra açılan forma ad, soyad, adres, e-posta ve telefon bilgilerini güncelleyen veya yeni üye olan (ücretsiz) katılılımcılara 1 çekiliş hakkı verilecektir.
Çekiliş sonucunda; 1 kişi RENAULT Yeni Clio Joy 1.2 16v 75 bg
RSEC01 2015 model Otomobil, 10 kişi iPhone 6 16GB – Space Grey Cep Telefonu, (hat + kart hariçtir.) ve 20 kişi iPad Mini with Retina display Wi-Fi 16GB – Space Grey Tablet Bilgisayar kazanacaktır.
08.05.2015 tarihinde noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek çekilişin kazanan talihlilerini 15.05.2015 tarihli Posta Gazetesi Türkiye baskısından ve bu sayfadan (www.indirimariyorum.com) öğrenebilirsiniz.
Tıkla kampanya sayfasında git çekilişe katıl
Milli Piyango İzin ve Çekiliş Detayları:
Bu kampanya Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş. adına Karmel Pazarlama Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. tarafından MPİ’nin 07.04.2015 tarihli ve 40453693-255.01.02 / 977-2339 sayılı izniyle 10.04.2015 (00:01) – 30.04.2015 (23:59) tarihleri arasında düzenlenmiştir. “İZNİNİZİ İSTİYORUZ” Kampanyası kapsamında; Türkiye genelinde Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş.’ye ait www.izniniziistiyoruz.com adresi üzerinden (ücretsiz) giriş yaparak Renault Mais pazarlama ve tanıtımlarını izledikten sonra açılan forma ad, soyad, adres, e-posta ve telefon bilgilerini güncelleyen veya yeni üye olan (ücretsiz) katılılımcılara 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya www.izniniziistiyoruz.com adresli internet sitesinden isteyen herkes ücretsiz katılabilir. İnternet sitesi katılımında ad, soyad ve adres bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara kampanyaya katılım hakkı verilmeyecektir. Kampanyaya ilk katılım dikkate alınacak olup mükerrer katılımlar elenecektir. Katılım için üyelikte paylaşılan bilgilerin güncellenmesi, doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğunda olup katılımda kampanya sistem kayıtları esas alınacaktır.
Çekiliş sonucunda; 1 kişi RENAULT Yeni Clio Joy 1.2 16v 75 bg RSEC01 2015 model Otomobil, 10 kişi iPhone 6 16GB – Space Grey Cep Telefonu, (hat + kart hariçtir.) ve 20 kişi iPad Mini with Retina display Wi-Fi 16GB – Space Grey Tablet Bilgisayar kazanacaktır. Bir kişi, birden fazla ikramiye kazanamayacaktır.
Çekiliş 08.05.2015 tarihinde saat 14:00’da Koşuyolu Mah. Cenap Şehabettin Sok. No:22 Koşuyolu 34718 İstanbul adresinde bulunan Karmel Pazarlama Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. Toplantı Salonu’nda ve noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Çekilişte, 31 adet asil talihli ve 31 adet yedek talihli belirlenecektir.
Kazanan talihliler 15.05.2015 tarihli Posta Gazetesi Türkiye baskısında ve www.renault.com.tr, www.izniniziistiyoruz.com internet sitelerinde ilan edilecektir. Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.
Asil talihlilerin 30.05.2015, yedek talihlilerin ise 14.06.2015 tarihine kadar kimlik belgeleri ile Karmel Pazarlama Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş.’ye başvurması (Koşuyolu Mah. Cenap Şehabettin Sok. No:22 Koşuyolu 34718 İstanbul) halinde ikramiyesini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihe kadar başvuruda bulunmayan talihliler ikramiyesini teslim alamazlar. Bu çekilişe Karmel Pazarlama Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. ve Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu vatandaşlar için ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur. İkramiye ile ilgili KDV ve ÖTV dışındaki tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihliye aittir.

Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgiye www.izniniziistiyoruz.com internet sitesinden veya 0216 546 0 831 numaralı kampanya danışma hattından (hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında) ulaşılabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs