• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Turkcell Superonline’dan Işık Hızı Kampanyası: Ayda 49 TL



İnternet kullanıcılarının en büyük şikayetlerinden biri internet hızına yöneliktir. Bu nedenle internet hızı oldukça yüksek internet kampanyalarını takip etmeye çalışırlar. Bu paketlerin de fiyatlarının yüksek olması başka bir problem. Yeni başlayan Turkcell Superonline kampanyaları bu sorunu çözecek nitelikte.

Kampanyanın Avantajları Nelerdir?

Bu kampanya ile 2 kat daha fazla interneti ayda sadece 49 TL olarak alabilirsiniz. Limitsiz ve kotalı olarak 5 farklı internet paketini bu kampanya ile alabilirsiniz. İnternet ücreti kotaya, limitsiz ise hız ve adil kullanım kotasına göre fiyat belirlenir. Örnek olarak limitsiz 75 adil kullanım kotası bulunan ve 25 Mbps internet hızına sahip paket ayda 49 TL’dir. İnternet hızı 100
Mbps’e kadar ve 250 AKK’na kadar çıkabiliyor.

İnternetin Hızı Neye Göre İki Kat Olacaktır?

Almış olduğunuz internet paketine göre ilk 6 ay boyunca internet hızınız 2 katı oluyor. Yani aldığınız internet paketinin hızı 50 Mbps ise, ilk 6 ay boyunca 100 Mbps olarak kullanılabilecektir. İnternet hızı sunucuya olan uzaklığınıza göre değişebilir. Belirtilen rakamlar ulaşılabilecek maksimum hızdır.

Bu Kampanyalı Fiyatlar Ne Zamana Kadar Geçerli Olacak?

Bu kampanya kapsamında 24 aylık taahhüt vermiş olduğunuz için, 24 aylık sabit fiyat garantisi de almış olursunuz. Kampanyaya kayıt olduğunuz aydan itibaren 24 ay boyunca aynı fiyattan yararlanıp, 24 ay sonra da o zaman ki paket fiyatına geri dönecektir.

Kampanya Ne Zamana Kadar Geçerli Olacak?

Kampanyadan yararlanmak için 1 Temmuz 2015 tarihine kadar başvuruyu yapmış olmanız gerekmektedir. Başvuru yaptıktan sonra 24 ay boyunca kampanya geçerli olacaktır. Kampanyadan yararlanmak için belirlenen tarihe kadar taahhütnameyi de vermiş olmak gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs