• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Carrefour 5 TL cips alışverişinde Jeep renegade hediye 1-14 Ağustos 2015



Carrefour market yeni cips çekiliş kampanyasında Jeep renegade hediye ediyor. Kampanya kapsamında yapacağınız her 5 TL’lik Doritos, Lays, Ruffles, Çerezza ve Cheetos alışverişinizde katılım kartı ile çekilişe katılabilirsiniz.
Verilecek çekiliş kartı üzerinde bulunan şifreyi ad-soyad ve adres bilgileri ile birlikte aralarında birer boşluk bırakarak eksiksiz olarak tüm GSM Operatörlerinden 7516 nolu SMS hattına mesaj gönderenlere veya www.TYTZ.com (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana şifre, Gsm no, ad, soyad ve adres bilgilerini giren katılımcılara çekiliş hakkı verilecektir.
Kampanya kapsamında yapılacak çekilişte 1 kişiye 2015 model Jeep Renegade otomobil hediye edilecektir.

Kampanya Ayrıntıları

  • 20.07.2015 (saat: 10.00) -14.08.2015 (saat: 23.59) Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm CarrefourSA’lardan, tek seferde 5 TL ve katları tutarında (her 5 TL için bir çekiliş hakkı) Frito Lay Gıda San.ve Tic. A.Ş. firmasının Doritos, Lays, Ruffles, Çerezza ve Cheetos markalı cips ürünlerinden birlikte veya ayrı ayrı satın alanlara fiş / fatura ibrazı karşılığında müşteri hizmetleri veya kasalardan verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerinde bulunan şifreyi ad-soyad ve adres bilgileri ile birlikte aralarında birer boşluk bırakarak eksiksiz olarak tüm GSM Operatörlerinden 7516 nolu SMS hattına mesaj gönderenlere veya www.TYTZ.com (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana şifre, Gsm no, ad, soyad ve adres bilgilerini giren (CarrefourSA marketlerinin kapanış saati 22:00 olup, internet sitesinden şifre girilmesi kampanya süresince her gün 24 saat kesintisiz olup son şifre gönderim tarihi 14.08.2015 saat: 23:59’dur) katılımcılara çekiliş hakkı verilecektir.
  • Çekiliş 20.08.2015 tarihinde saat 14:00 de Beşiktaş 25.Noterliği Levent Cad. No:50/A T.S.Y.D Karşısı 1.Levent İstanbul adresinde bahçe katında noter huzurunda halka açık olarak yapılacaktır. Çekiliş sonuçları 23.08.2015 tarihli Güneş Gazetesi’nde ilan edilecektir.
  • Kazanan asil ve yedek talihlilere ayrıca taahhütlü posta kanalı ile de tebligat yapılacaktır.
  • Asil talihli son başvuru tarihi 07.09.2015 dir. Yedek talihli son başvuru tarihi: 22.09.2015 dir.
  • İkramiyenin son teslim edilme tarihi 22.11.2015’dir.
  • Kampanyaya tüm GSM operatörlerinin (Avea, Turkcell, Vodafone) kullanıcıları katılabilir. Katılımlar her GSM operatörünün kendi standart tarifesi üzerinden 1 SMS bedeli olarak ücretlendirilir. Ücretlendirme (KDV+ÖİV) dahil Avea için 0,65 TL, Turkcell 0,65 TL, Vodafone 0.65 TL’dır.
  • Teyit için geri dönüş veya benzeri amaçlarla düzenleyicilerden kaynaklanan sorunlar nedeni ile katılımcılardan ayrıca ücret talep edilmeyecektir.
  • GSM Operatörlerinin kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikler müşterilere yansıtılacaktır.
  • www.TYTZ.com adresinden yapılan katılımlar ücretsizdir.
  • Kısa mesaj ve www.TYTZ.com ücretsiz internet katılımında şifre, Gsm no, ad, soyad ve adres bilgileri eksik olanlar çekilişe dahil edilmeyecektir.
  • İkramiye tesliminde şifreli kart ve fiş/fatura ibrazı zorunludur.
  • Türkiye de ikamet eden yabancı uyruklu vatandaşların ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibraz etmeleri zorunludur.
  • Mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifre dikkate alınacaktır.
  • İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
  • Frito Lay Gıda San. ve Tic. A.Ş., CarrefourSa Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş., Rabarba ve Tümer & Tümer Halkla İlişkiler Ltd.Şti çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilmez. İkramiye olarak 1 adet 2015 Model Renegade 1.4 140hp MT Longitude verilecektir.
  • Bu kampanya MPİ’nin 13.07.2015 tarih ve 58259698-255.01.02.2139-5306 sayılı izni ile düzenlenmiştir

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs