• Rising Star Türkiye

    Rising Star İzle - Yükselen Yıldız - Son Bölüm Tek Parça

  • TV Kanalları

    Ücretsiz Online Televizyon Kanallarını Takılmadan İzlemek İsterseniz Buyrun

  • Günlük Gazeteler

    Yerli ve yabancı tüm gazeteleri ücretsiz oku Gazete oku son dakika haberler. bedava günlük gazete oku Türkiyenin en güncel gazete sitesi

  • Ekonomik Gelişmeler

    Altın, Döviz, Borsa, Kredi, Forex ve Vob piyasaları ile ilgili aradığınız herşey canlı veriler ile Ayrıntılı piyasa analizi ve piyasalarda son durum için hemen tıklayın!

  • Ariyordum

    Aradığınız herşey burada, yemek tarifleri, akvaryum dünyası, komedi, iş ilanları, android ve iphone uygulamaları canlı radyo tv izleme ve daha fazlası

Magnum Porsche Boxster Çekiliş Sonucu 2015



Magnum Porsche Boxster Çekiliş Sonucu 2015
 2 kişiye 2015 model Porsche Boxster kazandıracak olan Magnum çekilişine katılım 30 Ağustos 2015 tarihinde saat 23:59’da sona erdi. Çekiliş 5 Eylül 2015 tarihinde saat 20:30’da İzmir’de yapılacak ve kazanan kişiler belirlenecektir. Çekiliş sonuçlarını anında öğrenmek için  Facebook sayfamızı takip ediniz. Kazanmanız durumunda şifreli çubuğu göstermeniz gerekiyor.
2015 model Porsche Boxster kazanan 2 kişi:
 Çekiliş tarihi bekleniyor (5 Eylül 2015 – 20:30)
Yedek Talihliler:
 Çekiliş tarihi bekleniyor (5 Eylül 2015 – 20:30)
Sonuçları Beklerken iPhone 6 Çekilişine Katılın:
TIKLA: ÇEKİLİŞE KATIL
GALERİ: Porsche Boxster
2015 Porsche Boxster Fiyatı Ne Kadar?
 2015 Porsche Boxster’ın piyasa değeri 187.000 Euro’dur. 1 Euro şu sıralar 3.25 liradan satılıyor. Böylece 187.000 Euro 607.750 lira yapıyor.
Porsche Boxster Bana Çıkarsa Hemen Satabilir miyim?
 Aracın çekiliş sonucu size çıkması durumunda devir işlemlerini tamamlayıp hemen satabilirsiniz.
Porsche Boxster İçin Ne Kadar Vergi Öderim?
 Porsche Boxster 2.700 cc motora sahiptir. Bu durumda 2015 yılı için toplam 5.491,00 TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödersiniz. Aracın 2015 yılı zorunlu trafik sigortası da ortalama 1.600 liradır (Kişiye göre değişir). Aracın değeri yüksek olduğundan %15 veraset ve intikal vergisi ödersiniz. Bu vergi de yaklaşık 32.000 liradır. Yani aracın size çıkması durumunda kullanabilmek veya satabilmek için elinizde yaklaşık 37.000 lira para olması gereklidir.
Porsche Boxster Kasko Bedeli Nedir?
 Lüks araçlar için kasko bedeli normal araç fiyatları kadardır. Porsche Boxster için kasko bedeli yaklaşık 48.000 liradır. Bu fiyat daha önce hiç kazası olmayan orta yaşlı standart bir sürücüye göre hesaplanmıştır.
Kazanırsam Ne Yapacağım?
 Kazanmanız durumunda en geç 27 Eylül 2015 tarihine kadar kimliğiniz ve okunabilir durumdaki şifreli Magnum çubuğunuz ile başvuru yapmanız gerekiyor. Asil talihliler bu süre içerisinde başvuru yapmazsa hak yedek talihlilere geçiyor. Yedek talihliler ise en geç 12 Ekim 2015 tarihine kadar başvuru yapmalılar.
Kaç Çekiliş Hakkım Var?
 Kaç çekiliş hakkınızın olduğunu sadece kendiniz bilebilirsiniz. Bunu öğrenebileceğiniz bir yer yoktur. Elinizdeki çubuklar ve kazandırdıkları çekiliş hakkı ile bunu hesaplayabilirsiniz.
Magnum Çubuğunu Saklayacak mıyım?
 Magnum çubuklarını saklamak zorundasınız. Aksi halde arabayı teslim alamazsınız. Çubukların saklanması gerektiği kampanyanın başladığı ilk günden itibaren Magnum reklamlarında, Magnum internet sitesinde, Magnum paketlerinde ve BeniKazan.com’da özellikle belirtilmiştir. Buna rağmen çubukları saklamayanlar için yapılabilecek hiçbirşey yoktur.

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT:Sitemizdeki yazılar tamamen bilgi amaçlı olup oluşabilecek her türlü sağlık/ekonomik/hukuki tüm olumsuz sonuçlardan sitemiz hiç bir sorumluk kabul etmez ve site ziyaretçileri bunları peşinen kabul etmiş sayılır. 
 

Bilgilendirme (UYARI): www.indirimariyorum.com yayınlanan tüm yazılar bilgilendirme amaçlıdır. Yazım yanlışı ve hatalardan dolayı veya oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Sitemiz sorumlu değildir. Sağlık konularında yayınladığımız yazılar sadece bilgi amaçlı olup doktorunuza başvurunuz oluşacak sağlık sorunlarından sitemiz sorumluluk kabul etmez.  ayrıca Sitemizde Yayınlanan Haber ve Görsel'ler İlgili Firmalara aittir. Kampanyalar, Çekilişler, Yarışmalar ve Sonuçları için firmaların/markaların internet sitelerine veya irtibat telefonlarına mutlaka başvurunuz.
Bizimle irtibata geçmek için lütfen mail atınız. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Mail GÖNDER
Sitetag Top  blogs